Prijsverhogingen binnen de taxibranche onvermijdelijk

De laatste twee jaar zijn er nogal wat veranderingen geweest in taxiland.

Dit begon met een btw verhoging van 6% naar 9%. Veel taxibedrijven hebben daarop direct de prijzen aanzienlijk verhoogd, maar Schipholtaxi-Purmerend heeft de prijzen gehandhaafd op het niveau waar ze inmiddels al 5 jaar staan.

Vanaf 1 januari 2020 heeft de regering de BPM teruggave regeling die voor taxi ondernemingen al sinds jaar en dag gold afgeschaft.

Dit betekent een schadepost voor de gemiddelde taxi ondernemer van €8000,00 per auto per jaar en dat is nogal wat.

Hierdoor bleek het onontkoombaar om de prijzen wederom te gaan verhogen. Hier hebben veel taxi’s en Schipholtaxi’s meteen gebruik van gemaakt en de prijzen zijn dan ook hier en daar fors verhoogd.

Schipholtaxi-Purmerend heeft door andere kostenbesparingen en het beter inzetten van de chauffeurs, de prijzen voor onze Schiphol taxi service gelukkig maar zeer beperkt hoeven aanpassen.

Hierdoor blijft onze taxiservice behoren tot de goedkoopste in de regio en kunt u ook in 2020 blijven gebruikmaken van onze voordelige Schipholtaxi voor al uw reizen van en naar Schiphol.

Op service en kwaliteit zullen wij nooit bezuinigen.

Boek daarom uw reis van en naar Schiphol met onze voordelige taxiservice via https://www.schipholtaxi-purmerend.nl en verzeker u van een snelle, veilige en betaalbare taxi naar de luchthaven.

Houdt ook vooral onze facebookpagina in de gaten. Soms kunt u op onze goedkope Schipholtaxi service nog eens extra vroeg boekkorting krijgen. Sinds deze week is onze vernieuwde website online. Schipholtaxi’s kunnen hierdoor nog eenvoudiger en sneller geboekt worden. Uiteraard blijft telefonisch boeken ook mogelijk.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze Schiphol taxi’s.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

car